10/30/2006

Un Film de Pedro Almodovar


..VOLVER..
Almodovarın dünyasına girip orda kaybolmak isteyenler için...
3 kasımda vizyona giriyor. Şu dönem en merakla beklediim ve muhteşem olduuna kesinkes emin olduum bir film. Müzikleri yine Alberto Iglesiasa ait ve olağanüstü!
Başrolde Penelope Cruz var.
Kötü Eğitim,Annem Hakkında Herşey,Talk to her gibi Volver'in senaryosu da yine yönetmenin kendisine ait.
Daha detaylı bilgi isteyenler için;
http://www.imdb.com/title/tt0441909/
http://www.clubcultura.com/clubcine/clubcineastas/almodovar/volverlapelicula/sinopsis_eng.htm
Filmden fotolar ve trailerını görmenizi tavsiye ederim
Keyifli bir film ii seyirler...

1 yorum:

details of my neverland dedi ki...

80630daki volver topiciine postumdan alıntıdır...

eveeet umduumu buldum. kadınlar arasında kendimi küçük bi çocuk gibi hissettim. saçlarını kestirdikleri boyattıkları küçük sırlarını kendi aralarında paylaştıkları belli bi uzaklıkta durdukları erkeklerle iletişim bozukluğu yaşadıkları ve kendi aralarında kısa süreli kırgınlık yaşayıp bişey olmamışcasına davrandıkları. hoş filme bööle bi küçük çocuk yoktu ama bana seyirci olarak durduum mesafede bu duyguyu geçti.
Penelope Cruz'a ayrıca bir defa daha hayran kaldım. hollywooddaki naif kırılgan hafif şaşkın hallerinden uzak diline hakim kadın cadı pratik zekalı dişli bi kadın olmuş dilinin verdii avantajlarla. bi de almadovar farkı mı desek. iiki tekrar bi film yapmışlar. volver şarkısına ayrıca tüm ıglessias şarkılarına hayran kaldım tekrar tekrar. anne karakterine onun kurnazlıına da ayrıca bayıldımmm. senaryo kusursuz zaten. on numara film ders niyetine alıp izlenebilir
ii seyirler